SZC logo

Nagykanizsai Szakképzési Centrum

OM kód: 203044/003 | 8800 Nagykanizsa, Hunyadi utca 16-18.

Intézmény logo

Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Technikum

HírekKözérdekű adatokWebmailKRÉTA
Széchenyi 2020

Fluidumkitermelő

Fluidumkitermelő illusztráció

Bányászat és kohászat ágazat képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. A fluidumbányászat századunk egyik legfontosabb ipari tevékenysége. A fluidumok a felszín alatt több kilométeres mélységben helyezkednek el. Ahhoz, hogy felszínre hozzuk, speciális berendezésekre és szakképzett személyzetre van szükség, ők lesznek a fluidumkitermelők. Munkájuk és a természeti adottságokkal folytatott harcuk igazi kihívás mindennap.

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti a természetközeli munkahelyet, kedveli a műszaki gépeket, illetve akit érdekel a működésük. Javasolt továbbá annak, aki szerteágazó szakmai ismerettel szeretne rendelkezni több műszaki tudományterületen.

„Jó szerencsét!” — ahogy azt a terület szakemberei mondanák.

KOMPETENCIAELVÁRÁS

Műszaki érdeklődés, informatikai alapismeretek, komplex rendszerszemléletű látásmód, természettudományos ismeretek, széles körű műszaki alapismeretek, fizikai állóképesség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ

  • műszaki érdeklődéssel, informatikai alapismeretekkel, komplex rendszerszemléletű látásmóddal, természettudományos ismeretekkel, széles körű műszaki alapismeretek és fizikai állóképességgel rendelkezik;
  • mélyfúró berendezéseken dolgozik, azokat javítja, karbantartja és üzemelteti;
  • termelőberendezéseket, munkaeszközöket alkalmaz;
  • kezeli és karbantartja a kőolaj- és földgázmezők gyűjtő- és kezelőrendszereit, valamint a mélyszivattyús és távvezeték-szállítási rendszereit.

Partnereink

SZC logo

Nagykanizsai Szakképzési Centrum


Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Technikum

8800 Nagykanizsa, Hunyadi utca 16-18.

Telefon: +36 (93) 518-900

E-mail: titkarsag@zsvszi.hu

OM azonosító: 203044/003


2024Nagykanizsai SZC Zsigmondy Vilmos Technikum